Meteen naar de inhoud

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Burgermeester, Gemeente Alkmaar

Een verhaaltje over de doelstelling

 

Bij ZomerCampus kunnen leerlingen in de schoolvakanties én daarbuiten aan de slag met een uitdagend en inspirerend programma. Door de kinderen naast de bijlessen ook kennis te laten maken met diverse workshops en clinics op het gebied van sport, cultuur en natuur-milieueducatie, krijgen zij de kans hun talenten te ontdekken.

We bieden een breed en kwalitatief hoogstaand programma, dat aansluit op de bestaande leerlijnen van scholen. Daarnaast bieden wij maatwerkprogramma’s die passen bij de doelstellingen en visie van de scholen. Dit is mogelijk door de nauwe samenwerking met de Rotterdamse scholen en de vele partijen die de stad rijk is.

Tijdens Campus010 is er veel persoonlijke aandacht. Elke (kleine) groep heeft zijn eigen mentor, die tijdens de Campus het vaste aanspreekpunt is voor de kinderen . Lees in dit artikel meer over de ervaring van kinderen die in 2020 hebben deelgenomen aan Zomercampus010!

Heeft u interesse heeft om er achter te komen wat Campus010 voor uw leerlingen kan betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 010 808 25 01 of per mail