Ga naar de inhoud

Een van onze sponsors 

Connect2Care Jeugd

Het team van Connect2Care Jeugd bestaat uit universitair opgeleide professionals (allen BIG/SKJ-geregistreerd) die graag werken met kinderen (6 tot 18 jaar), jongeren én hun ouders. Ons team omvat diversiteit aan ervaring en kennis. Voor onze professionals hanteren wij de titel orthopedagoog/psycholoog. De opleidingsachtergrond kan verschillen, echter zijn alle professionals diagnostisch bevoegd en hebben een klinische psychologische achtergrond. Hierdoor zijn de professionals in uitvoering gelijk.

Ons aanbod en werkwijze

Wij bieden SGGZ en hanteren daarin de werkwijze dat wij kinderen en jongeren altijd samen met hun omgeving behandelen. Kinderen en jongeren hebben altijd hun omgeving nodig om te ontwikkelen en te groeien. Voorafgaand aan de behandeling wordt er altijd eerst diagnostiek (verklarende analyse) gedaan om gezamenlijk te bepalen welke behandeling het meest passend is.

Het aanmeldproces

Onze praktijk is slim ingericht met diverse disciplines en dit houdt in dat u en uw kind snel aan de beurt zijn. Echter, om u goed van dienst te kunnen zijn kunt u via onderstaande knop direct bij ons aanmelden (met een verwijsbrief) en wij nodigen u, wanneer wij een passende beschikking (SGGZ) hebben, uit voor een intake. Onze hulp wordt vergoed door de gemeente.
Voor aanmelden gebruik deze link                                                          AANMELDEN