Ga naar de inhoud

Een van onze sponsors 

Wij zijn SaKS

vijftien basisscholen in Alkmaar en Bergen. Op onze scholen zijn we nieuwsgierig naar ieder kind. We zetten ons met hart en ziel in om kinderen te helpen hun talenten te ontwikkelen en met plezier naar school te laten gaan. Zodat ze zelfbewust en vol zelfvertrouwen in de wereld van nu en die van morgen staan: bij SaKS kun je worden wie je bent.

De toekomst van de wereld zit vandaag op onze scholen

 

De wereld om ons heen verandert. We zijn op weg naar een toekomst waarin we nieuwe vaardigheden nodig hebben. Daarom is het tijd om ook ons basisonderwijs te veranderen. Op onze vijftien scholen ontdekken we hoe het anders kan, met onze leraren, voor onze leerlingen.

Naast andere vaardigheden gaat het in de toekomst ook om andere uitdagingen. Thema’s zoals milieu, globalisering en samenwerken zijn bepalend voor hoe de toekomst van onze wereld eruit ziet.

Wij willen daarom dat ons onderwijs veel meer verbinding maakt met de wereld en de dag van morgen. En de dag daarna. Zo geven we onze kinderen de basis voor een gezond en gelukkig leven. Niet alleen voor zichzelf maar juist ook voor de wereld waar ze in leven.