Meteen naar de inhoud

Het Zomercampus Alkmaar team

Oke u weet nu wat wij doen maar weet u ook

wie wij zijn of wel ons smoelenboek 🙂

Kristina

Kristina

Penningmeester

Kristina is moeder op de Kardinaal de Jongschool. Ze vindt het leuk om te helpen op school en gaat graag naar de Ouderkamer. Als vrijwilliger heeft ze al veel klussen gedaan. Tijdens één van de activiteiten die ze hielp regelen, bedacht ze samen met Zahra en Ingrid deze activiteit. Ze heeft één zoon die ook graag naar de Zomercampus komt. Voor de Zomercampus regelt zij de financiën.
Ingrid

Ingrid

Begeleider

Ingrid is leerkracht voor het SAKS en werkt voor de bibliotheek Heiloo. Ze heeft als kind ook een soort Zomercampus meegemaakt en wil dit graag voor de Alkmaarse kinderen regelen. Ze vindt het belangrijk dat mensen elkaar leren kennen. Ze regelt de activiteiten voor de Zomercampus, zodat alles op rolletjes loopt.
Rick

Rick

Begeleider

Rick is leerkracht voor het SAKS en is in zijn vrije tijd bezig met het organiseren van activiteiten voor de scouting. Op de zomercampus zie je hem op het podium in de aula. Hier heet hij iedereen welkom en zorgt hij dat iedereen een gezellige start van de dag heeft.
Zahra

Zahra

Begeleider

Zahra is de organisator van heel veel activiteiten in Alkmaar. Ze vindt het fijn om mensen en groepen met elkaar te verbinden. Via de Ouderkamer kent ze heel veel ouders van de scholen in Alkmaar. Ze vindt het belangrijk dat iedereen dezelfde kansen krijgt. Hiervoor helpt ze ouders door ze de activiteiten goed uit te leggen en mee te helpen als het even niet zo goed lukt.

Onze sponsors