Meteen naar de inhoud

Beste kinderen van Alkmaar,

Voor de derde keer wordt de Zomercampus’23 georganiseerd in onze gemeente. Wat ontzettend goed! De organisatie heeft mij gevraagd jullie uit te nodigen voor deze hele leuke week. En natuurlijk vind ik dat een goed idee.

Zelf was ik er vorig jaar ook en ik zag veel zomerpret. Ik denk dat jullie deze vakantieweek veel plezier zullen hebben met alle activiteiten waaruit jullie kunnen kiezen. Op deze site vind je een heleboel leuke dingen die je in de eerste week van de vakantie kunt doen.

De Zomercampus is een goede plek om elkaar te leren kennen. Het maakt niet uit waar je vandaan komt. Van verschillende scholen uit verschillende wijken kom je nieuwe vrienden tegen. Je kunt er andere kinderen leren kennen die in je eigen stad wonen, maar je misschien nooit tegen was gekomen als je hier niet naartoe was gegaan. Vorig jaar waren er 150 kinderen van 22 verschillende scholen. Dat heeft een hoop nieuwe vriendjes en vriendinnetjes opgeleverd.

Jullie kunnen ook op bezoek in het Stadhuis, een heel mooi oud gebouw. Misschien komen we elkaar nog wel tegen! Kijk maar bij nummer 72 op de woensdag.

Groetjes van Anja Schouten, burgemeester van Alkmaar